Online markedsføring

Kommunikationsbureau Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via effektiv kommunikation. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Kommunikationsbureau Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Kommunikationsbureau i Aalborg

Er du helt skarp på din virksomheds kommunikative og presserelaterede aktiviteter? Føler du dig helt tryg i hvordan og hvorfor, du kommunikerer specifikke budskaber til dine kunder? Hvis ikke kan det være en rigtig god investering at indgå et samarbejde med et eksternt kommunikationsbureau. Et godt kommunikationsbureau kan hjælpe dig med alt, fra strategi til eksekvering og opfølgning. Samtidig sørger det for at klæde dig ordentligt på til den dag, hvor problemerne banker på døren, eksempelvis hvis virksomhedens image har fået sig et slag.

Når du vælger DIT kommunikationsbureau skal du være opmærksom på flere forskellige ting. Du skal vælge et bureau, der forstår dine visioner for virksomheden og som evner at omsætte disse til reel kommunikativ eller markedsføringsmæssig værdi. Samtidig er det vigtigt, du vælger et bureau, der kender dine kunder, konkurrenter og naturligvis det marked, du beskæftiger dig på – hvad enten det så hedder Aalborg, Hjørring eller Hobro.

Kommunikationsbureau i Aalborg med lokalt kendskab

Hos byMedia har vi stor erfaring som eksternt kommunikationsbureau og hjælper således vores kunder med alt, fra kommunikativ sparring og strategi til eksekvering og opfølgning. Ligeledes tilbyder vi at stå for alt det praktiske såsom tekstforfatning, udsendelse af nyhedsbreve og pressemeddelelser samt meget andet.

Læs mere

Qua vores arbejde med en lang række forskellige kunder såvel som vores egen tilknytning til området, har vi opbygget et lokalt kendskab til Aalborg og omegn, der er alfa og omega, når den kommunikative indsats skal målrettes. Vi kender medielandskabet, og med din viden om virksomheden, dine kunder og måske endda dine konkurrenter, sørger vi for at skabe 100 % brugercentreret kommunikation.

Et allround kommunikationsbureau i Aalborg

Som dit kommunikationsbureau i Aalborg kan du forvente mere af byMedia end blot hjælp til den skrevne kommunikation. Vi har stor erfaring med grafisk arbejde og kombinerer således traditionelle kommunikationsdiscipliner inden for PR og kommunikation med visuel kommunikation – eller grafisk kommunikation.

Den visuelle del af det kommunikative arbejde omhandler at danne de perfekte designmæssige rammer for det, du gerne vil fortælle dine kunder. Det kan være en hjemmeside, en annonce, en brochure eller måske en skabelon til udsendelse af nyhedsmails og pressemeddelelser. Uanset hvad, så står vi, hos byMedia klar til at hjælpe dig med alle aspekter af det kommunikative arbejde, hvorved du får én samlet løsning og slipper for at skulle jonglere kontakten til flere bureauer på én gang.

Vi er BY MEDIA – DIT kommunikationsbureau i Aalborg

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig som dit kommunikationsbureau i Aalborg? Vi står klar til at byde dig velkommen til et kaffemøde på vores kontor her i Aalborg C, men kommer også gerne ud til dig til et møde, såfremt det passer bedre. Uanset hvad, så glæder vi os til at vise dig, hvordan vi kan gøre en positiv forskel som din eksterne kommunikationsmedarbejder.

Succes med god kommunikation

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau