Få hjælp til din ide

Iværksætterrådgivning Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Iværksætterrådgivning Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Iværksætterrådgivning i Aalborg

Går du med tanker om at starte din egen virksomhed, eller har du allerede taget de første spæde skridt i processen? Når man træffer en beslutning om, at blive selvstændig og drive sin egen virksomhed, kan der være rigtig mange ting at skulle forholde sig til. Især hvis man ikke tidligere har været selvstændig.

Uanset hvor du befinder dig, kan BY MEDIA helt sikkert hjælpe dig videre derfra. Vi tilbyder rådgivning til dig, der går med en iværksætter i maven, men som ikke helt kan gennemskue, hvor du skal starte og hvor du skal slutte – eller til dig, der blot har brug for en sparringspartner, der kan sætte sig i dit sted og samtidig give kompetent rådgivning baseret på egne erfaringer.

Hos byMedia tilbyder vi rådgivning indenfor emner som:

  • Virksomhedsidé
  • Kunder, marked og afsætning
  • Organisation
  • Finansiering
  • Tilskudsmuligheder

Læs mere

Vi er altså med dig hele vejen, lige fra idéfasen, hvor der skal tænkes i muligheder, markedsføring, økonomi og mange andre ting, der skal danne rammen om din virksomhed. Hos byMedia kan du få hjælp til at udarbejde din nye forretningsplan, ligesom vi tilbyder at bistå dig, når du skal i gang med at overveje din virksomheds visuelle identitet – eller grafiske udtryk. Her tilbyder vi, med udgangspunkt i dine missioner og visioner for virksomheden, at udarbejde logo, hjemmeside, webshop og andre dele af den visuelle identitet, hvis det er nødvendigt.

Iværksætterrådgivning i hele Danmark
byMedia har sine rødder i det nordjyske, nærmere betegnet i Aalborg C. Det betyder dog ikke, at vores erfaring begrænser sig til det ålborgensiske forretningsliv. Nej, vi har erfaring med en lang række forskellige virksomheder fra forskellige virksomheder rundt omkring i landet. Det betyder, at vi også kan være dig behjælpelig med kyndig rådgivning, uanset hvilken type virksomhed og branche, din virksomhed beskæftiger sig indenfor.

Vi tilbyder dig iværksætter rådgivning, fordi vi ved, det kræver is i maven, når man vælger at starte sin egen virksomhed. Der er lige pludselig rigtig mange nye ting at skulle forholde sig til som regnskaber, markedsføring, planlægning osv. Formålet med vores iværksætter rådgivning er derfor at give dig ro og overblik, således du går hjem med svar på dine spørgsmål med en klar idé om, hvad du skal hjem og arbejde videre med.

Er du på jagt efter en erfaren og kompetent sparringspartner i forbindelse med oprettelsen af din nye virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte byMedia for en uforpligtende samtale om dine muligheder og vores bud på et konstruktivt samarbejde.

Succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau