Online markedsføring

Hjælp til Adwords

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via Google. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Hjælp til Adwords
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Hjælp til Google Adwords

Er du klar til at skubbe din virksomhed helt frem i det digitale rampelys, foran konkurrenter og lige dér, hvor dine kunder ser dig?

Med Google AdWords er det muligt for virksomheder at placere sig øverst i en Google søgning og dermed være det første, kunderne ser, når de søger på et specifikt produkt eller en særlig ydelse. Google AdWords har dog mange krummelurer, der kan være svære at gennemskue for det utrænede øje. Netop derfor giver det ganske god mening at alliere sig med eksperter i lige præcis Google AdWords, når du, med din virksomhed, er klar til at igangsætte den allerførste AdWords kampagne.

Målbar effekt med Google Ads

Det er nemlig sådan, at gode, gennemarbejdede og ikke mindst 100 % målrettede AdWords kampagner lynhurtigt giver ROI. Med en sådan kampagne, er det muligt for dig nøje at udvælge de søgeord, der kendetegner din virksomhed og som samtidig imødekommer de ting, dine kunder oftest søger på, når de anvender Googles søgemaskine. Hos byMedia tilbyder vi dig at stå for den forudgående søgeordsanalyse, der skal danne grundlaget for denne kampagne. Her anvender vi blandt andet Googles eget søgeordsværktøj ”Google Keyword Planner”, der tillader os at udvælge søgeord og finde relaterede, relevante søgninger. I forbindelse med en søgeordsanalyse sørger vi naturligvis for, at vi kun anvender de bedste og mest anvendte søgeord – short tail og medium tail søgeord. Disse er nemlig oftest dem, der er konkurrence på og det er derfor også dem, der danner grundlaget for den gode AdWords kampagne.

Læs mere

En af de største fordele ved at anvende Google AdWords og grunden til, at dette med stor fordel kan prioriteres, når vi beskæftiger os med digital markedsføring, er konceptet ”pay per click”. Her har Google lavet det sådan, at det først koster dig noget, når dine kunder og potentielle kundeemner rent faktisk klikker sig ind på din side. Det vil sige, når din AdWords kampagne rent faktisk har en gavnlig effekt.

Google belønner kvalitetskampagner

Ligesom med de fleste andre ting på Google – og andre digitale medier – belønnes virksomheder for den gode, lidt ekstraordinære indsats i forbindelse med en AdWords kampagne. Det betyder, at jo mere tid, der bruges på at sammensætte en bragende god kampagne, jo større sandsynlighed er der for, at denne bliver en succes, set med Googles briller. Et af succeskriterierne er naturligvis, at en kampagne skal placere jer øverst på Google, for selvom der kun betales pr. klik til den respektive hjemmeside, så investeres der jo trods alt andre ressourcer i at stable en AdWords kampagne på benene.

Konverteringsoptimering

En ting er endvidere at få kunderne ind på din hjemmeside/webshop – det klarer den veltilrettelagte AdWords kampagne. Noget helt andet er, når et klik ind på virksomhedens website skal konverteres til faktiske køb, tilmelding til nyhedsbrev eller noget helt tredje. Hos byMedia hjælper vi dig gerne med at udvikle en professionel og ikke mindst personlig hjemmeside, der støtter op om de missioner og visioner, du har for virksomheden. Der er nemlig ikke meget ved en AdWords kampagne, hvis ikke din hjemmeside eller webshop formår at overtale besøgende til rent faktisk at foretage sig noget aktivt, når de besøger dig.

Unikke Google AdWords løsninger – hver gang

I kraft af vores samarbejde med nogle af markedets allerdygtigste folk indenfor Google AdWords, tør vi sagtens garantere dig kvalitetsløsninger for alle pengene, når du vælger byMedia til at stå for din næste AdWords kampagne.

byMedia er et landsdækkende bureau, der har kunder i hele landet, på tværs af en lang række forskellige brancher. Dette giver os et unikt indblik i kundeadfærd, købsprocesser og markedstendenser mv. for adskillige målgrupper og nichemarkeder, hvorfor vi også kan hjælpe dig med at sammensætte lokale AdWords kampagner. En lokal kampagne beskæftiger sig især med det marked, hvorpå du normalt sælger dine produkter og vi sørger derfor også for at målrette denne, uanset om du befinder dig i Aalborg, Aarhus, Odense eller København.

Din faste sparringspartner i forbindelse med Google AdWords

Gennemskuelighed er et af nøgleordene, når du vælger os til at hjælpe dig med din næste AdWords kampagne. Det betyder, at vi altid sørger for at afsætte tid til at forklare dig, hvilket produkt du køber, ligesom vi sørger for nøje at gennemgå enhver aftale med dig. På den måde undgår vi misforståelser, og hos byMedia tror vi fuldt og fast på, at det er fundamentet for et givtigt samarbejde. Vi tilbyder endvidere hjælp til Google AdWords i form af rådgivning og vejledning for virksomheder, der selv ønsker at prøve kræfter med dette spændende markedsføringsværktøj.

Som vores kunders faste sparringspartner, får du altså her et digitalt bureau, der er vant til at hjælpe adskillige af vores kunder med Google AdWords og som kan styre kampagnen fra start til slut, uden du risikerer at smide unødvendige midler i kampagnen.

Er du klar til at placere dig selv lige midt på det digitale verdenskort? Så tøv ikke med at kontakte byMedia allerede i dag for hjælp til den næste Google AdWords kampagne!

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Ads.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau