Få den røde tråd

Grafisk Bureau Aalborg

Der bør være en klar sammenhæng imellem grafiske elementer som logo, hjemmeside, webshop og sågar det, der publiceres på sociale medier som Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Grafisk Bureau Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Grafisk Bureau i Aalborg

byMedia er et grafisk bureau, der befinder sig i hjertet af Aalborg. Her fra hjælper vi en lang række forskellige kunder, lige fra den lille lokale frisør til større landsdækkende virksomheder. Vores kundeportefølje dækker således også over en stor diversitet, både i forhold til de enkelte virksomheder men i høj grad også i forhold til de forskellige brancher. Vores kunder kommer fra hele Danmark og vi har derfor også et unikt indblik i de forskellige lokalområder, rundt omkring i landet. Netop derfor kan vi bistå dig og din virksomhed, uanset om du befinder dig i Aalborg, Aarhus, Odense, København eller et helt femte sted.

Visuel identitet

En virksomheds visuelle identitet er essentiel for kundernes forståelse af virksomheden og for de tiltag, der i øvrigt foretages internt og eksternt i virksomheden. Der bør således også være en klar sammenhæng imellem grafiske elementer som logo, hjemmeside, webshop og sågar det, der publiceres på sociale medier som Facebook.

Som grafisk bureau, har byMedia stor erfaring med at hjælpe vores kunder med optimering af det eksisterende grafiske udtryk. Ligeledes tilbyder vi at hjælpe jer med at udvikle det grafiske udtryk fra bunden, uanset om du kommer til os med en nystartet eller veletableret virksomhed. Vi er et grafisk bureau med fuld forståelse for, at det kan være svært at genskabe et grafisk udtryk i en eksisterende virksomhed. Derfor tilbyder vi som en fast del af vores ydelser også rådgivning i forhold til, hvordan du bedst muligt implementere et nyt – eller blot opdateret – grafisk udtryk.

Læs mere

Logodesign

Et af de suverænt vigtigste elementer, når vi taler visuel identitet er din virksomheds logo. Firmalogoet skulle gerne være det, dine kunder tænker på, når de tænker på dig. Det skal ligeledes være et logo, der på en eller anden måde fortæller lidt om, hvad din virksomhed kan og hvad den sælger.

Hvis du har en veletableret virksomhed, hvor logoet har været en fast del af det grafiske udtryk i mange år, kan det derfor også være rigtig svært at skulle implementere noget nyt. Med vores erfaring som grafisk bureau, har vi hos byMedia set både gode og dårlige eksempler på virksomheder, der har søgt at optimere eller opdatere et logo. Vi tager derfor også altid udgangspunkt i det eksisterende logo samt dine ønsker og idéer og kombinerer det med vores knowhow indenfor området, inden vi påbegynder designprocessen.

Hjemmeside- og webshop design

Ud over logo design, tilbyder vi som grafisk bureau også hjælp, når virksomhedens hjemmeside skal opdateres eller der skal laves en helt ny. Som det er med den digitale tidsalder, befinder langt størstedelen af alle forbrugere sig online og det er derfor alfa omega for din virksomhed at have en professionel og personlig hjemmeside – og eventuelt webshop, der repræsenterer virksomheden samt dens produkter og ydelser, når kunderne besøger dig i det digitale rum.

Hos byMedia laver vi professionelle hjemmesider og webshops, der med et unikt design tilpasses lige netop din virksomheds grafiske udtryk. Vi sætter en ære i at gøre vores kunder glade og stopper således ikke, før du er 100 % tilfreds med det færdige udtryk.

Som en ekstra ydelse, tilbyder byMedia at stå for design af visitkort, brochurer, flyers og andet trykmateriale, som du måtte have behov for til din virksomhed.

Hvis du har brug for hjælp til grafiske opgaver eller du er blevet nysgerrig for at høre mere om, hvad vi kan som grafisk bureau, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder!

Hjælp til Grafisk Design

Lad BY MEDIA forvandle dine grafiske muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau