Online markedsføring

Facebook Markedsføring

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via facebook annoncering. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Facebook markedsføring Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Facebook Markedsføring I Aalborg

I et moderne samfund, hvor internettet og digital markedsføring fylder mere og mere, er det en rigtig god idé for virksomheder at befinde sig lige dér, hvor deres kunder – og naturligvis deres konkurrenter – også befinder sig. Det er således også her, Facebook markedsføring kommer ind i billedet, for som det suverænt mest anvendte sociale medie, både i Danmark og på verdensplan, giver det ganske enkelt ikke mening for virksomheder ikke at fokusere på denne type markedsføring.

Med Facebook markedsføring har din virksomhed nemlig muligheden for at nå rigtig mange mennesker på ganske kort tid. Markedsføring via sociale medier, særligt Facebook, er altså en rigtig god måde, hvorpå du og din virksomhed kan skabe en god, konstruktiv dialog med eksisterende kunder og potentielle kundeemner. I sig selv er Facebook markedsføring endvidere en relativt billig måde at markedsføre sin virksomhed på, og med en god reach er vi af den klare holdning, at god, målrettet Facebook markedsføring er at foretrække over trykte annoncer i lokalaviser, ugeblade mv.

Markedsføringsstrategi

Men hvad så? Betyder det, at du blot skal sætte dig til skærmen, oprette en side til din virksomhed og så bare begynde at poste opslag i øst og vest? Vores erfaringer siger os, at denne tilgang er en rigtig dårlig idé. I hvert fald hvis du ønsker at få det famøse ROI ud af den indsats, du lægger i Facebook markedsføring.

Læs mere

Når vi indgår en aftale om Facebook markedsføring, er det en forudsætning for det gode, konstruktive samarbejde, at vi sammen fastlægger en markedsføringsstrategi. Denne strategi skal indeholde vores gensidige forventninger til samarbejdet, ligesom den også skal indeholde helt konkrete målsætninger. Netop målsætningerne danner også rammerne for virksomhedens Facebook markedsføring, herunder opslag, analyse af den tidligere indsats mv.

Facebook management

Stærkt forbundet med den markedsføringsstrategi, der skal udarbejdes ved starten af ethvert samarbejde om Facebook markedsføring er den stil og tone, der skal appliceres Facebooksiden. Der er forskellige tilgange til det at markedsføre sig og kommunikere via Facebook og den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden. Det hele afhænger af virksomhedens eksisterende profil, herunder det grafiske og kommunikative udtryk. Her skal du naturligvis overveje, hvem du gerne vil kommunikere til, hvordan du skal kommunikere til lige præcis denne målgruppe og sidst men ikke mindst; hvorfor du vælger, som du gør.

Med vores kendskab til reklamebranchen, vores erfaringer som digitalt bureau og vores knowhow indenfor Facebook markedsføring, bistår vi gerne dig og din virksomhed i denne forbindelse. Derudover er vi naturligvis gerne behjælpelige, hvis du har brug for hjælp til at fastlægge eller opdatere virksomhedens grafiske og kommunikative udtryk, inden Facebook markedsføringen påbegyndes.

Promovering af opslag

I forbindelse med Facebook markedsføring, er det endvidere en stor forudsætning for markedsføringens effekt, at vi sammen formår at opbygge en god Facebook reach. En sides reach angiver nemlig hvor mange mennesker, dine budskaber når ud til og med ændringen i Facebooks News Feed Algoritme er det ikke længere alle, der ser dine opslag. Det er faktisk ikke engang alle dine følgere, der ser dine opslag. Dette afhænger i høj grad af, hvor meget Facebooks brugere interagerer med siden, herunder hvor meget de kommenterer på opslag, deler opslag mv. Et højt interaktionsniveau kan altså betyde en rigtig god Facebook reach.

En anden måde, hvorpå du kan styrke din sides reach er ved at promovere udvalgte opslag. Her kan der vælges imellem boost og decideret promovering – forskellen på de to ligger blandt andet i tilrettelæggelsen samt hvor målrettet du kan annoncere et givent opslag. Når du vælger byMedia til at stå i spidsen for virksomhedens Facebook markedsføring, er det selvfølgelig noget, vi hjælper dig med at finde ud af. Som fast sparringspartner, hjælper vi derfor med at vurdere hvilke opslag, der med fordel kan annonceres mere aggressivt, ligesom vi også sørger for at følge op på kampagner, opslag mv. med henblik på at fastlægge, fra måned til måned, hvad der egentlig virker for lige netop din virksomhed.

SEO og Facebook markedsføring

En af vores kerneydelser, ud over Facebook markedsføring, er SEO, SEO-kampagner og SEO-tekster. Som et spændende tiltag, er det efterhånden blevet muligt at kombinere virksomhedens indsats på Facebook med en god indsats i forhold til SEO. Dette betyder, at din virksomheds Facebook også vil være at finde i Googles søgemaskine sammen med din SEO-optimerede hjemmeside. Ved at kombinere Facebook markedsføring med en veltilrettelagt SEO-kampagne, er det altså muligt for dig at adskille dig fra dine konkurrenter, både på Facebook men også i en søgemaskine.

Professionelt Facebook bureau i hjertet af Aalborg

byMedia er et professionelt bureau i hjertet af Aalborg, der tilbyder en lang række kombinerbare ydelser inden for digital markedsføring. Qua adskillige års erfaring og solid knowhow, skaber vi således unikke og kreative løsninger til en lang række forskellige kunder.

Hvis du mener, BY MEDIA kan være et godt match for din virksomhed i forbindelse med Facebook markedsføring, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om mulighederne for markedsføring via Facebook, SEO mv.

Succes med Facebook

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau