Online markedsføring

Facebook Live Chat

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via facebook annoncering. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Facebook live chat
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Facebook Live Chat opsætning

Som noget helt nyt har du nu mulighed for at få implementeret en live chat på din hjemmeside eller webshop. På den måde kan dine kunder hurtigt og nemt stille spørgsmål, ligesom du lige så hurtigt og nemt kan give dem et svar på det, de spørger om.

En live chat som et fast feature på en hjemmeside eller webshop er således en unik måde, hvorpå virksomheder kan skabe dialog med deres kunder, både før, under og efter købet. Dette giver en nærværende service i en verden, hvor rigtig mange ting – inklusive de processer, der ligger bag hjemmesider og webshops – styres elektronisk af robotter eller systemer. En live chat kan altså give dine kunder den samme gode følelse af personlig og tilpasset kundeservice, som de ville opleve, hvis de besøgte din virksomhed. Det giver dine kunder muligheden for at spørge ind til dine produkter og ydelser inden købeøjeblikket og vil således også spare både dig og dine kunder tid med eksempelvis returnering af fejlkøb.

Sådan foregår det

Implementering af en live chat foregår på den måde, at du kontakter os hos byMedia med henblik på at få dette feature implementeret på den hjemmeside eller webshop, der er tilknyttet din virksomhed. Som en fast del af design- og udviklingsprocessen, når vi laver din nye hjemmeside/webshop, tilbyder vi naturligvis at installere et chatmodul allerede fra starten. Det er dog også muligt at få inkorporeret modulet på en eksisterende side. Her er det selvfølgelig en forudsætning, at den pågældende er kompatibel med det chatmodul, vi anvender her hos byMedia.

Læs mere

Når først live chatten er installeret på hjemmesiden/webshoppen, fungerer det ved, at:

Chatvinduet i bunden af skærmen åbner hver eneste gang, en ny besøgende klikker sig ind på din side. Dine kunder behøver altså ikke bruge en masse tid på at lede efter chatten. Efter ca. 20 sekunder vil kunderne blive mødt af en imødekommende receptionist, der sidder klar til at hjælpe med alt, lige fra produktspørgsmål til handelsbetingelser.

Kunden vil herefter få hjælp til de spørgsmål, den pågældende måtte have. Fordelen ved, at der sidder en kundevenlig medarbejder bag skærmen er, at de fleste forbrugere foretrækker personlig betjening, hvor de føler, de bliver hørt – og det er der bestemt mulighed for at give dem med en live chat på din hjemmeside/webshop.

Når dialogen med kunden afsluttes, vil kunden blive bedt om kontaktoplysninger, såfremt der måtte være behov for yderligere hjælp fra dig eller en af dine faste medarbejdere.

Afslutningsvis, modtager du hver eneste kundedialog på e-mail, således du til enhver tid er opdateret på, hvad kunderne får at vide om din virksomhed.

Fordele ved Facebook live chat

En af fordelene ved at vælge en live chat fra byMedia er et tårnhøjt kvalitetsniveau. Vi sørger altid for at sætte os grundigt ind i vores kunders ønsker og behov, i forhold til chatten, for på den måde at sikre, at vores samarbejde også fungerer i praksis. Vi har medarbejdere til at varetage funktionen som receptionist og sørger som det mest naturlige i verden altid for at oplære dem i forhold til vores – og jeres – krav til god, imødekommende kundeservice. Ligeledes sørger vi for, at vores medarbejdere er oplært i at skrive præcise beskeder, uanset om de besvarer kundespørgsmål eller tilbagemeldinger på telefonopkald.

I kraft af vores eksisterende set-up med dygtige, engagerede receptionister, tilbyder vi nye såvel som gamle kunder nogle af markedets mest attraktive priser. Til kun 8 kr. i minuttet pr. betjent kunde, kan du nemlig trygt overlade den online kontakt til dine kunder til en virksomhed med ambitioner om 100 % kundetilfredshed, både når det kommer til egne og kunders kunder.

Landsdækkende bureau i hjertet af Aalborg

byMedia er et digitalt bureau, der befinder sig i hjertet af Aalborg. Herfra hjælper vi en lang række forskellige kunder med alt, lige fra nye hjemmesider og webshops med indbyggede chat features til social media management og udarbejdelse af grafiske materialer. Vi er således et engageret allround bureau, der med solid knowhow i bagagen lever af at levere professionelle og personlige løsninger til alle vores kunder.

Vi samarbejder med virksomheder fra hele Danmark og lader os derfor heller ikke begrænse af geografi! Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder, hvis du mener, byMedia kunne være et match for din virksomhed.

Vi står klar til at byde dig velkommen på vores kontor til en snak om alt, lige fra live chat til social media management!

Succes med Facebook

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau