Online markedsføring

Facebook Bureau Aarhus

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via facebook annoncering. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Facebook Bureau Aarhus
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Facebook Bureau i Aarhus

69 % af alle danskere er på Facebook – 1.800.000 kvindelige brugere og 1.700.000 mandlige brugere. For at man kan oprette en Facebook, skal man blot være fyldt 13 år – i den anden ende af skalaen er den ældste danske Facebookbruger 110 år. Det betyder altså, at alle, unge som gamle, bruger Facebook dagligt og det betyder samtidig, at virksomheder ikke kan se sig fri for de fordele, Facebook markedsføring giver.

Dermed også sagt, at din virksomhed i Aarhus går glip af en gylden mulighed for effektiv og relativt billig markedsføring, hvis du ikke har sørget for at oprette en Facebook specielt til virksomheden. Sociale medier er en ideel måde at nå rigtig mange kunder, både eksisterende og nye, for ganske få ressourcer. Facebook giver nogle helt unikke muligheder for fokuseret markedsføring. Det handler nemlig ikke længere om, at virksomheder blot skal fortælle om sig selv, deres produkter og deres ydelser. Tværtimod handler det om, at du og lige netop din virksomhed igennem Facebook har muligheden for indgå en ligeværdig dialog med sidens følgere.

Fordelene ved at anvende Facebook markedsføring er mange, men særligt er det værd at nævne, at du har mulighed for at vise dine produkter og ydelser til rigtig mange mennesker på ganske kort tid. Igennem god social media management har du muligheden for at nå kunder og potentielle kundeemner . Du vil ofte opleve en dominoeffekt, hvor det buzz fokuseret markedsføring giver, vil skabe online word of mouth – noget, der virkelig kan være guld værd for din virksomhed.

Læs mere

Facebook markedsføring Aarhus

Det er tit og ofte sådan med Facebook markedsføring, at det kræver tid – tid som mange virksomheder ikke rigtig har. Til gengæld er fokuseret og strategisk Facebook markedsføring også noget, der på sigt giver ROI. Ved at vælge et professionelt Facebook bureau som byMedia, slipper du for at bruge en masse tid, du ikke har, samtidig med, at du vil opleve den store glæde, det er, når din investering betaler sig.

Hos BY MEDIA får du endvidere et Facebook bureau, der kan hjælpe med alt lige fra Facebook boosting af dine opslag, til Facebook annoncering og Facebook reklamer. Vi har stor erfaring med social media marketing i Aarhus i en lang række forskellige virksomheder og brancher. I samarbejder med vores dygtige eksperter i sociale medier udarbejder I den optimale social media strategi for lige netop din virksomhed. En god strategi har blandt andet til formål at forbedre din sides Facebook reach, at generere flere likes, følger m.m. Når du vælger byMedia til at varetage dine sociale medier, er du garanteret en sparringspartner, der til enhver tid sørger for at indfri – og helst overgå – de mål, vi sammen har fastlagt.

Vores dygtige team af Facebook eksperter hjælper dig med at identificere virksomhedens målgruppe. Derudover har vi stor erfaring fra en lang række forskellige brancher og mange forskellige virksomheder i Aarhus. Netop derfor kan vi også hjælpe dig med at finde en løsning, der henvender sig til din virksomheds kunder, uanset om du ønsker et lokalt, nationalt eller internationalt fokus.

Personlige løsninger til alle typer virksomheder

For store såvel som små virksomheder, tilbyder vi her hos BY MEDIA social media management. Vi ved, at mange små og mellemstore virksomheder måske ikke har ressourcerne og opgaverne til at fastansætte en medarbejder, der varetager Facebook og andre sociale medier. I et samarbejde med os, slipper du for at ansætte dyre medarbejdere til at varetage virksomhedens social media kommunikation. Med et professionelt Facebook bureau, behøver du heller ikke bekymre dig om ting som opslag samt boosting og rækkevidden deraf. Alt det har vi styr på og vi sørger for altid at levere løsninger af høj kvalitet. Dermed kan du fokusere på dine daglige opgaver uden at bekymre dig om, hvorvidt du nu når din virksomheds målgruppe og om din indsats egentlig betaler sig.

Succes med Facebook

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau