Online markedsføring

Facebook Annoncering Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via facebook annoncering. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Facebook annoncering Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Facebook annoncering i Aalborg

Annoncer kan målrettes specielt til målgrupper baseret på alder, køn, geografi, interesser og adfærd, og derved er det muligt at ramme en målgruppe, du ikke kan ramme gennem traditionel markedsføring. Markedsføring på Facebook giver flere loyale kunder, styrker dit brand og muliggør direkte kommunikation med dine kunder på en platform, hvor tonen er personlig og helt nede på jorden.

100% målrettet online markedsføring

byMedia sørger for udarbejdelse af annoncer og opsætning af forskellige målgrupper for at finde den målgruppe, der giver de fleste konverteringer. Derudover foretager vi efterfølgende analyser af resultaterne af dine kampagner, for at finde det, der virker for netop din virksomhed.

Hvis din virksomhed skal være mere synlig online, er det oplagt at køre annoncering på Facebook, da du nemt kan ramme dit netværk samt dit netværks netværk. Dine annoncer bliver kun vist til dem, der rent faktisk kunne finde på at købe noget af dig, og dem der efterfølgende er inde på hjemmesiden, men ikke køber noget, kan du markedsføre mod igen. Kontakt byMedia for at høre mere.

Læs mere

Annoncering på Facebook gør det muligt at ramme lige præcis din målgruppe, ud af de over 3 mio. danskere, der har en aktiv bruger på Facebook.

Målbare resultater:

Opstil mål for kampagnen uanset om det er flere besøgende på hjemmesiden eller at få flere til at købe noget i din webshop og se resultaterne med det samme.

Danskernes netværk nr. 1:

Nå ud til mange på en markedsføringskanal, hvor tonen er personlig og nede på jorden.

Involverede brugere:

Skab tovejskommunikation, hvor kunden bliver en del af virksomhedens produktudvikling og markedsføringskampagner.

Målrettet markedsføring:

Ram din målgruppe spot on ved at målrette efter interesser, alder, køn, geografi og adfærd.

Succes med Facebook

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau