Online markedsføring

E-mail marketing Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via effektive nyhedsmails. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
E-mail marketing Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

E-mail marketing i Aalborg

Det er ikke nogen hemmelighed, at en vigtig del af enhver moderne virksomhed er kommunikation og markedsføring. Måden hvorpå du bedst muligt markedsfører din virksomhed har dog ændret sig markant inden for de seneste 30 år. I 90’erne var internettet stadig under udvikling og kan på ingen måde sammenlignes med nutidens world wide web, hvor størstedelen af alle virksomheders marketingaktiviteter netop foregår online.

Således er det også vigtigt, at du sørger for at være klar på lige netop de tiltag, der fanger dine kunder. Det være sig sociale medier, Google-optimerede hjemmesider, brugervenlige webshops og naturligvis e-mail marketing. Fordelen ved at anvende alle disse er, at du får adgang til en lang række data, du kan bruge i virksomhedens videre arbejde med såvel kommunikation som markedsføring.

Indsaml relevante data igennem e-mail marketing

En af de væsentligste fordele ved at arbejde med e-mail marketing og nyhedsmail er, at du potentielt set får adgang til rigtig mange forskellige – og relevante – data. Disse data kan fortælle dig, hvem dine kunder er, hvor de befinder sig geografisk såvel som socialt samt hvordan deres købeadfærd egentlig ser ud. Det er altså data, du kan bruge til at tune din hjemmeside/webshop samt din markedsføring, den digitale såvel som den offline.

Læs mere

Hos BY MEDIA hjælper vi dig med forarbejdet, fra strategi til opsætning af mailsystem og tekstforfatning. Ved hjælp af tekniske og grafiske værktøjer sørger vi for, at du ved hjælp af e-mail marketing får adgang til data, du kan anvende, når du fx markedsfører dig på Google og Facebook. Ligeledes hjælper vi dig med at lægge en strategi for, hvordan du bedst muligt overtaler dine kunder til i første omgang at skrive sig op til dine nyhedsmails.

Effektive kampagner med e-mail marketing

I kraft af vores grundige forarbejde samt fokus på layout såvel som indhold, sørger vi for at skabe effektive kampagner, hvor du får bedst mulig ROI. Nyhedsmailen og e-mail marketing tjener det formål at holde dine kunder opdaterede på relevante nyheder og spændende historier. Det kan være udsalg og rabatter, produktlanceringer, informationer vedr. kundeklub eller noget helt fjerde.

Uanset hvad det drejer sig om, sørger vi for at skabe målrettede kampagner, hvor der er fokus på såvel spændende indhold som indsamling af de førnævnte data. Hvis du selv har nogle forslag til skabelon og grafisk udformning af nyhedsmailen, tager vi naturligvis dette med i designprocessen – ellers kan du trygt regne med vores dygtige grafikere.

Automatisér din e-mail marketing – og øg din omsætning

Når vi beskæftiger os med markedsføring via mailsystemer, har du muligheden for at automatisere og skræddersy kampagner og nyhedsmails efter behov. Med byMedia som dit faste e-mailmarketingbureau har du muligheden for at basere disse på kundernes adfærd, hvad enten der er tale om tilmelding til nyhedsbrev, nylige køb eller eventuelt manglende køb inden for en given periode. Du kan også opsætte mailsystemet således, at interesserede kunder får besked, når en given vare kommer på lager og deslige.

Lad BY MEDIA opsætte dit e-mailmarketingsystem

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med digitale løsninger såsom markedsføring via mailsystemer? Eller er du allerede klar til at gå i gang med at fortælle kunderne, hvad din virksomhed har at byde på? Så kontakt byMedia allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi sætter dig op med verdens måske bedste e-mailmarketingsystem!

Succes med Nyhedsmails

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau