Online markedsføring

Call Tracking

Har du nogensinde overvejet, hvor opkaldene til din virksomhed egentlig kommer fra?

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Call Tracking
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Call Tracking Aalborg

Har du nogensinde overvejet, hvor opkaldene til din virksomhed egentlig kommer fra? Om de kommer fra besøgende på din hjemmeside eller om de kommer fra markedsføringskampagner fra Google AdWords. Det kan også være, du er i tvivl om, hvilke af dine markedsføringskampagner, der egentlig virker – og hvilke du med fordel kan droppe til fordel for andre og bedre metoder.

Det er her, Call Tracking kommer ind i billedet!

Call Tracking er et unikt værktøj, der med fordel kan anvendes i din virksomhedens markedsføringsindsats. Det fungerer som et script, der implementeres på din hjemmeside. Herfra er det så muligt – ganske detaljeret i øvrigt – at måle de opkald, du modtager fra dine kunder. Ved hjælp af Call Tracking har du således muligheden for helt konkret at finde ud af, hvordan dine kunder egentlig har fundet dig.

Det får du svar på med Call Tracking

Ved at følge de opkald, du modtager fra dine kunder har du rigtig gode muligheder for at finde ud af, hvem der ringer til dig, hvor de har fundet dig og meget andet. Af selv samme årsager er det også en glimrende måde for dig, der arbejder med leadgenerering og andre former for salgsteknikker, hvor konkrete informationer om kunden er en vigtig del af det at udvikle virksomheden.

Læs mere

De data der hentes igennem Call Tracking kommer til at fremgå i et selvstændigt dashboard, men vil samtidig også være at finde i Google Analytics. De mest simple data fremgår af det selvstændige dashboard, hvorimod de mest detaljerede og avancerede data kan findes via Google Analytics.

Maksimér dine markedsføringskroner med Call Tracking

Kombineret med fx sociale medier og AdWords-kampagner giver Call Tracking dig ligeledes muligheden for at finde ud af, hvilke af dine kampagner, der virker bedst. Faktisk helt ned på søgeordsniveau, kan sporing af dine indgående opkald hjælpe dig til optimering af en AdWords-kampagne. Ved hjælp af Call Tracking får du altså muligheden for seriøst at optimere virksomhedens markedsføringsbudget og derved skabe de suverænt bedste omstændigheder for fortsat vækst.

Kom i gang med Call Tracking – kontakt BY MEDIA og hør mere!

Kunne du tænke dig at lære dine kunder endnu bedre at kende og samtidig optimere din indsats på den digitale markedsføringskonto? Så kontakt byMedia allerede i dag og lad os tage dig med ind i et univers af spændende muligheder og løsninger, der alle tjener samme formål; At skabe synlighed og mærkbar fremgang for alle vores kunder!

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Ads.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau