Online markedsføring

Adwords Bureau Odense

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via Google. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Adwords Bureau Odense
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Certificeret Adwords Bureau i Odense

I dag kender de fleste til Googles søgemaskine – samtidig er det dog de færreste, der også kender til Google AdWords, der er en del af Googles værktøjskasse for virksomheder. Her får du muligheden for, på vegne af din virksomhed, at lave målrettet digital markedsføring med henblik på at blive vist i toppen af en Google søgning – før de organisk genererede resultater og før dine konkurrenter.

En af de helt store fordele ved en AdWords kampagne er det, der kaldes ”pay per click” (PPC). Med PPC betaler du som annoncør udelukkende for de ”klik”, der er til dit website. AdWords’ priser afhænger altså af, om folk klikker sig ind på din side og kigger på dine produkter eller ydelser og du er derfor hele tiden sikker på at få værdi for pengene. Fra din AdWords konto fastægges budget, ligesom der også udarbejdes AdWords report, Google Analytics m.m.

Google Adwords giver dig endvidere muligheden for geografisk afgrænsning. Det betyder blandt andet, at du kan fokusere din kampagne i Odense-området eller – hvis det er dit behov – bredere, med henblik på en nationalt eller internationalt fokuseret kampagne. Igennem tilbundsgående analyser hjælper vi dig naturligvis med at finde ud af, hvor dit behov ligger. Med det udgangspunkt, sammensætter vi den helt rigtige AdWords kampagne til dig og din virksomhed.

Læs mere

Det betyder altså, at du som annoncør hele tiden er i kontrol over din konto og du risikerer ikke lige pludselig, at dit budget løber løbsk. Ligeledes har du muligheden for at følge op på din kampagne og tilpasse nye fremstød for på den måde at fokusere endnu mere målrettet. Med en AdWords kampagne bruger du altså ikke unødvendige ressourcer på markedsføring, der ikke rigtigt virker, samtidig med at du øger sandsynligheden for, at henvendelser konverteres til salg.

Synes du dog fortsat, at ord som retargeting, AdWords keywords, AdWords management kan være svære at forstå og tillader din virksomheds aktivitetsniveau ikke diverse AdWords kurser, så du selv kan sammensætte din kampagne? Er du ikke helt sikker på, hvordan du griber digital markedsføring an og kunne du godt bruge hjælp til at udarbejde den helt rigtige marketing strategi?

Tilknyt bymedia som Adwords Bureau i Odense

Skub din virksomhed i Odense helt frem i det digitale rampelys med en AdWords kampagne fra byMedia! Så er du sikker på at komme frem i køen og foran dine konkurrenter i en Google søgning, samtidig med, du øger sandsynligheden for at blive kundernes foretrukne.

Vi er et AdWords bureau med dokumenteret erfaring fra en lang række forskellige virksomheder i Odense og vi har samarbejdet med de fleste, lige fra frisøren til tømreren. Qua vores store erfaring og dygtige team leverer vi skudsikre Adwords kampagner til din odenseanske virksomhed. I samarbejde med vores eksperter, sammensætter I en løsning, der passer dit behov. Vi tilbyder ligeledes AdWords management, således du kan fokusere på virksomhedens drift og de daglige opgaver og ikke skal bekymre dig om din online synlighed.

byMedia leverer personlige og professionelle løsninger, der skræddersyes til din virksomheds behov. Ligeledes garanterer vi, at din AdWords kampagne hurtigt vil give ROI og er dig naturligvis også behjælpelige ved opfølgning på din kampagne. Dermed er du også sikker på, at ethvert tiltag er 100 % fokuseret og gennemtænkt, så du ikke ender med at spilde ressourcer på mangelfulde løsninger.

Kontakt os for en sparringspartner til din virksomhed i Odense, der forstår den odenseanske forretningsånd. Med en skræddersyet AdWords kampagne, hjælper vi dig til at tiltrække flere kunder, øge salget i din webshop, få flere opkald på telefonen, gensælge til eksisterende kunder m.m.

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Ads.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau